Tietoa Ravintolasta

Ravintola Lumbinin herkullinen nepalilainen menu heijastaa Himalajan makujen herkkyyttä. Suosituimmat lajikkeemme ovat kana, vihannes ja tandoori. Laajan annosvalikoiman ohella voitte nauttia oluesta, viinistä tai perinteisestä lassi-jogurttijuomasta.

Otamme vastaan varauksia – oli kyseessä sitten juhla, merkkipäivä, perhetapaaminen tai bisnesillallinen. Annoksemme eivät ole ainoastaan maukkaita ja tyylikkäitä vaan myös terveellisiä. Lisäksi rauhallinen ruokailutila ja ilmapiiri keventävät varmasti mielialaanne. Meidän  à la carte -menuumme on Helsingin edullisin mutta paras.

Kokeneiden kokkien valvonnan alla pyrimme jatkuvasti tarjoamaan parasta ruokaa kaikkein terveellisimmällä mahdollisella tavalla. Käytämme kolesterolitonta öljyä ja raaka-aineita. Me varmistamme optimoidun suolan, rasvan ja kalorin käytön kaikissa ruokalajikkeissamme. Tutustu rauhassa menuumme ja ilahdu sen terveellisestä ja makuvivahteikkaasta valikoimasta.

Missiomme

Ravintola Lumbini ja aito nepalilainen ravintola, joka pyrkii tarjoamaan laajan valikoiman laadukkaita ruoka-annoksia, mitä ystävällisintä palvelua ja seesteisen ruokailuilmapiirin. Missiomme on voida ravintolamme kautta jakaa ja tutkia perinteisen nepalilaisen ruokakulttuurin makuelämyksiä.

Visiomme

Visiomme on olla paras etninen ravintola Suomessa tarjoamalla erinomaista palvelua ja uskomattoman herkullisen annosvalikoiman.

Ota mukaan – Take away

Ottaessanne tilauksenne mukaan saat 10 % alennuksen normaalihinnoista. Voitte myös tilata puhelimitse ja hakea paikan päältä (tällä hetkellä meillä ei ole kotiinkuljetusta). Ruokien valmistuksessa menee yleensä noin 10–15 minuuttia, joten kauan ei tarvitse odottaa.

LOUNAS

Ravintola tarjoaa lounaspalvelua arkisin klo 11–15. Ruokiin sisältyy salaatti, pääruoka ja nepalilainen tee tai kahvi jälkiruoaksi.

LASTEN ATERIAT

Ottakaa lapset mukaan! Menuumme sisältää edullisia lasten aterioita.

PYHÄT

Ravintola on suljettu juhannuksena (2 päivää), jouluna (3 päivää) ja Dashainin festivaalien aikana (1 päivä).

MAKSU

Meillä käy käteinen, pankkikortti, lounassetelit, Visa Electron, Master Card, ja Visa Card,